over ons

Zelfkennis: een duurzame en doelgerichte oplossing!

Bij happyprofitcompany geloven we dat zelfkennis mensen in hun kracht zet. Hoe beter mensen zichzelf kennen, hoe meer hunzelf, een groep, organisatie en samenleving in de flow komt. Met de academie van zelfkennis & zelfsturing van sluiten we aan op de beweging Een Leven Lang Leren.

We maken mensen de expert in het vinden van eigen oplossing
We bieden handvatten aan individuen en organisaties die willen investeren in duurzame welzijn. Hierbij gaan we ervan uit dat iedereen de expert in zijn eigen situatie en heeft de hulpbronnen voor de oplossing en hiermee eigen leven in eigen handen.

Waarom investeren in zelfkennis?
Zelfkennis leidt tot duurzame welzijn gedragsverandering de motivatie achter gedrag zichtbaar wordt. Jezelf goed kennen betekent meer onafhankelijkheid, rust en creativiteit, minder stress en betere relaties op het werk maar ook thuis, of met de sociale omgeving. Bovendien leren mensen vanzelf open te staan voor de ideeën en belangen van anderen, te luisteren naar elkaar en effectief te communiceren. Dankzij die verbinding verbetert het onderlinge contact en dat maakt het werken aan gemeenschappelijke (organisatie)doelstellingen succesvoller. Ook zal het onderlinge (werk)plezier en het (professionele)zelfvertrouwen stijgen.

Reacties zijn gesloten.