Zelfkennis-workshops

Bij happyprofitcompany geloven we dat iedereen ten volle moet kunnen leven. Niet zozeer door uitstekende prestaties, roem of carrière, maar door de manier van leven die een bewuste keuze is. Ons concept is vrij eenvoudig: leer jezelf kennen, begrijp wat goed voor je is en doe het regelmatig.

Binnen de anti-stress hub focussen we ons specifiek op het ontladen en voorkomen van overmatige stress.

Zelfkennis-workshops
Tijdens de RESET nemen we je op toegankelijke en vellige manier op een reis naar binnen. Naast de fysieke en mentale ontspanning bieden we je graag een aantal zelfkennis- workshops gericht op stresspreventie. Onder andere: Wat is eigenlijk stress? Wat zijn jouw stressfactoren en hoe kun je op een praktische manier hiermee omgaan?

Oplossingsgericht coachen
Daarnaast kun je gebruik maken van een individuele coachingsessie waarbij de aandacht van de trainer volledig gaat naar jouw persoonlijke vraagstuk en oplossing daarvan door middel van oplossingsgericht coachen. Zo leer je hoe je expert wordt in het vinden van je eigen oplossing waarbij de focus niet ligt op wat niet goed gaat, maar vooral op hoe dan wel.

Trainer
Kasia Rosa: ‘’Leef en laat leven!’’

Een aantal jaren geleden ben ik op het pad van zelfkennis gestapt en vanaf dat moment heeft mijn leven een heel andere wending gekregen. Ik geloof dat zelfkennis iedereen in zijn kracht zet. Hoe beter je jezelf kent, hoe meer je in de flow komt. Jezelf goed kennen betekent meer onafhankelijkheid, rust en creativiteit, minder stress en betere relaties op het werk, thuis en in je sociale omgeving. Ik gun het je van harte.

Kasia in het kort:
Ervaren, gecertificeerd (transformatie)coach, verandermanager en strateeg met 18 jaar ervaring in verschillende branches en rollen. Doortastend, nieuwsgierig en onafhankelijk.

Reacties zijn gesloten.